No mostrar més aquest missatge
IconoLateralMiDiaADia

EL DIA A DIA

El dia a dia

Un servei preferent i personal basat en la qualitat

En CaixaBank, sabem que no hi ha dos clients iguals: per això els nostres productes tampoc ho són. Ser client de Banca Premier implica explicar sempre amb una selecció de productes i serveis diferencials a la mesura de les seves necessitats . Per això, posem tot el nostre coneixement i experiència al servei de cada etapa del seu cicle de vida financer. Així, si en qualsevol moment té una pregunta, tindrà també una resposta.
Targetes de prestigi

Li presentem dues targetes pensades no solament per a les seves necessitats, sinó també per als seus desitjos. Amb elles accedirà a serveis de valor afegit, experiències diferencials i privilegis exclusius.


Pack A mesura

La combinació perfecta de targetes: Visa Or A mida i American Express® Or A mida, juntes. Ambdues li ofereixen els serveis de:
CaixaBankProtect®
Experiences
Priority Pass
Concierge


I a més, compte amb la seguretat i els serveis addicionals de :

Targeta Visa Or A mida
Targeta American Express® Or A mida


Assegurances

Pack multiAssegurances Premier

Imagini poder solucionar totes les seves necessitats asseguradores i les de la família gràcies a una gestió unificada, amb avantatges exclusius per agrupar les assegurances i gaudint, a més, d’un servei diferenciat per ser del segment de Premier.


El Pack multiAssegurances Premier és l’opció més còmoda per protegir tot el que li importa: automòbil, llar, vida, salut…Gamma d’assegurances

Àmplia gamma d’assegurances de risc amb cobertures de llar, vida, salut, automòbil, accidents i decessos.


Les Meves Finances

Descobreixi un nou servei, online i multidispositiu, que permet gestionar les despeses i els ingressos del client en un entorn gràfic, usable i intuïtiu.

EUROMONEY-CISI-AENOR

NRI: 0372-2014-5555

*Assegurança de SegurCaixa Adeslas, SA d'Assegurances i Reassegurances. Caixabank, S.A. , en endavant CaixaBank, operador de bancassegurances exclusiu de  VidaCaixa, SA   i autoritzat SegurCaixa Adeslas, SA inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. Informació subjecte a les condicions de la pòlissa.