Banca Premier

Gestors especialitzats en assessorament financer

A Banca Premier de CaixaBank, volem establir un compromís durador amb els nostres clients, un vincle que garanteixi la gestió efectiva del seu patrimoni a través de l’atenció i la confiança del seu gestor Premier. Els nostres gestors de Banca Premier compten amb l'acreditació exigida per la CNMV.

Tenim gestors de Banca Premier altament qualificats amb els quals podràs estar sempre assessorat, bé a la teva oficina habitual o a través dels nostres serveis en línia.

Tu tries on i com posar-te en contacte amb el teu gestor:

 • A l'oficina

  Un nou model d'oficines

  Inspirats per les noves necessitats dels clients actuals, hem creat un model d’oficina més tecnològic, però també més personal, més proper. Les oficines Store —obertes, accessibles i transparents— reforcen el nostre compromís i cerquen millorar la teva experiència a l’oficina, apropant-nos a tu.

  Descobreix les Oficines Store

 • A través d'Internet mitjançant el Mur

  Espai de relació amb el teu gestor

  Sabem que el teu temps no té preu, per això podràs accedir al teu mur en qualsevol moment i a través de qualsevol dispositiu. Per fer més flexible la comunicació amb el teu gestor, el mur et permet fer videotrucades. A més, podràs rebre i enviar missatges a través del xat i revisar l’històric de converses.