No mostrar més aquest missatge
IconoLateralCanales

CANALS

Canals

A Banca Premier de CaixaBank, hem desenvolupat noves formes de comunicació que permeten als nostres clients disposar de funcionalitats específiques a Línia Oberta, com també en dispositius mòbils a través de CaixaMòbil i les operatives més avançades també en caixers.


I sempre amb una confidencialitat i seguretat totals gràcies a l’exclusiu servei CaixaBankProtect, el primer servei de protecció contra el frau llançat a Espanya, ja sigui fent servir caixers, targetes de crèdit o els diversos serveis de Línia Oberta, el servei de banca on-line de CaixaBank.

Línia Oberta
Més de 800 operacions

L'optimització del servei Línia Oberta li permet estar cada dia més a prop del seu Gestor Premier i poder triar com es vol comunicar amb ell. A més, podrà accedir a eines, funcionalitats i continguts financers dissenyats exclusivament per als clients de Banca Premier, com al servei de Formació A mida.


CaixaMòbil
Més de 60 aplicacions

Posem a la seva disposició els principals serveis mòbils de l’entitat, com Línia Oberta, Borsa Oberta, convertidor de preus..., com també un localitzador d’oficines i caixers de l’entitat.


Caixers
Més de 10.000 caixers

A través de la xarxa de caixers de CaixaBank, podrà fer més de 200 operacions, a qualsevol hora del dia, amb tota la facilitat, l’estalvi de temps i la seguretat de sempre.


Al menú personalitzat, hi trobarà les operacions que fa més freqüentment i, a més, si ho vol, els pot personalitzar des de Línia Oberta o des de la seva oficina de CaixaBank.


El buscador li facilitarà l’accés a qualsevol operació que vulgui fer.


EUROMONEY-CISI-AENOR

NRI: 0371-2014-5555